Friday, June 27, 2014

Say NO to abortion/ Spune NU avortului

Hello my dears!
Today I read a little story that impressed me so much, that I  want to share it with you. It's about abortion, about a woman who gets pregnant not in a good moment of her life. It's all about the right moment, because we think that we have to have a career first, a house, a car, to live our youth before we get pregnant.
But it's not like that. The baby come when he/ she is ready, when God, Buddha, Allah, The Providence wants to send us the most precious gift...a baby.
So, my friends, I hope this little story, clears our mind and makes us to revalue our life and priorities.
http://maxlifer.com/stopsignpostage.html

"A worried woman went to her gynecologist and said:
'Doctor, I have a serious problem and desperately need your help! My baby is not even 1 year old and I'm pregnant again. I don't want kids so close together.'
So the doctor said: 'Ok and what do you want me to do?'
She said: 'I want you to end my pregnancy, and I'm counting on your help with this.'
The doctor thought for a little, and after some silence he said to the lady: 'I think I have a better solution for your problem. It's less dangerous for you too.'

babydozewombsound.com

She smiled, thinking that the doctor was going to accept her request.
Then he continued: 'You see, in order for you not to have to take care of 2 babies at the same time, let's kill the one in your arms. This way, you could rest some before the other one is born. If we're going to kill one of them, it doesn't matter which one it is. There would be no risk for your body if you chose the one in your arms.'
The lady was horrified and said: 'No doctor! How terrible! It's a crime to kill a child!'
'I agree', the doctor replied. 'But you seemed to be OK with it, so I thought maybe that was the best solution.'
The doctor smiled, realizing that he had made his point.
He convinced the mom that there is no difference in killing a child that's already been born and one that's still in the womb. The crime is the same!"

Take care!
Claudia
 
http://pregnancy.thefuntimesguide.com/2008/09/baby_position_in_womb.php
Buna dragelor!
Am citit azi o povestioara care m-a impresionat foarte mult si pe care vreau sa v-o impartasesc. Subiectul povestioarei este avortul, de fapt este vorba despre o femeie care ramane insarcinata intr-un moment nepotrivit. Totul se invarte in jurul momentului in care ar fi bine sa ramanem insarcinate, pentru ca socotim ca mai intai trebuie sa avem o cariera, o casa, o masina, sa ne traim la maxim tineretea. Dar lucrurile nu stau chiar asa. Copilul apare cand e pregatit, cand Dumnezeu, Buddha, Allah, Providenta decid sa ne trimita cel mai pretios dar din lumea asta...copilul.
Sper ca aceasta povestioara sa ne limpezeasca mintea si sa ne determine sa ne reevaluam viata...prioritatile.
 
http://www.baby-fotografie.net/Fotoclub/Babys
 "O femeie disperata s-a prezentat la cabinetul ginecologului si i-a spus:
- D-le doctor, am o problema serioasa si am nevoie disperata de ajutorul dumneavoastra! Copilul meu nu a implinit inca varsta de 1 an si eu sunt din nou insarcinata. E prea devreme!
Atunci doctorul a intrebat-o:
- In regula, si cum vrei sa te ajut?
- Vreau sa-mi intrerupeti sarcina!
Doctorul a stat cateva minute si a cugetat, dupa care i-a spus femeii:
- Cred ca am o alta solutie pentru dumneavoastra si nu e atat de periculoasa ca intreruperea sarcinii.
Femeia a zambit, gandind ca doctorul o va ajuta totusi.
Doctorul continua:
- Pentru a va scuti de grija pe care ar trebui s-o purtati ambilor copii, m-am gandit sa-l omoram pe cel din bratele dumneavoastra. In acest mod, v-ati mai odihni putin pana sa nasteti. Oricum, daca trebuie sa omoram unul din ei, nu conteaza care va fi omorat. In plus, aceasta varianta nu prezinta nici un pericol pentru trupul
dumneavoastra. 
Femeia a fost ingrozita la auzul acestor vorbe si a replicat:
- Nu domnule doctor! Ceea ce propuneti dumneavoastra este absolut oribil!  Este vorba de crima!
Doctorul:
- Perfect de acord! Dar, pareai foarte impacata cu ideea de a curma viata unui copil , iar eu m-am gandit la care ar fi cea mai buna varianta pentru dumneavoastra.
https://www.facebook.com/pages/Million-pictures-nice

Doctorul zambi, vazand ca s-a facut inteles de femeie, demonstrandu-i acesteia ca nu e nici o diferenta intre a omori un copil deja nascut si un copil care este inca in pantec. Este vorba de  fapte, la fel de grave!"

Aveti grija de voi!
Claudia

18 comments:

  1. Impresionant povestea. In unele cazuri eu perosnal sunt de acord cu avortul (boala, handicap etc.), dar fiecare familie, femeie trebuie sa decida singur acest lucru. Sau daca nu doreste copilui sa-i dea nastere sa sa semneze pentru adoptie. Ar trebui sa scrii un articol si PRO ADOPTIE! Doar din pacate la noi legile si in directia aceasta sunt cam intortocheate si stupide :(

    ReplyDelete
  2. Da...sunt cazuri in care intreruperea sarcinii este acceptata, cum ar fi boala, handicapul, cand este in pericol viata mamei.
    Dar femeia din povestioara, nu-si dorea copilasul pentru ca se gandea ca i-ar fi foarte greu cu doi copilasi, apropiati ca varsta.
    Recunosc faptul ca si eu am stat si am calculat mult planificarea sarcinii si imi pare rau ca am asteptat atat de mult. N-am gasit curajul sa am un copil. fiind descurajata de mult timp de doctori si am ajuns in situatia in care nu-i mai auzeam pe specialistii care ma incurajau in acest sens.
    Buna ideea cu articolul despre ADOPTIE, Andrea! Mersi!

    Te pup!

    ReplyDelete
  3. Oh, ce subiect super sensibil ai ales pentru weekend! :)
    Categoric sunt impotriva avortului ca mod de contraceptie dar sunt ingrozita de gandul ca s-ar putea ajunge - din nou - la interzicerea avortului prin lege, considerandu-se avortul (fara cauze temeinice) infractiune. Asta nu vreau.

    Iti doresc sa aveti un minunat sfarsit de saptamana.
    Imbratisari cu drag!

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) Da, un subiect sensibil Diana!
      Poate ca sarcina ma face mai sensibila, ma face sa privesc povestea doar dintr-un singur punct de vedere, dar ceea ce simt si stiu cu certitudine e ca nu as renunta la bebe pentru nimic in lume.
      Interzicerea avortului prin lege nu e o solutie.
      Aici este vorba de ceva mult mai profund, mai intim, ceva ce tine de constiinta si principii.

      Delete
    2. Respect faptul ca femeia este stapana pe corpul ei si are putere de decizie, dar uneori luam decizii, fara a pune totul in balanta.

      Delete
  5. That's really a very delicate topic!
    Fabrizia – Cosa Mi Metto???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes Fabrizia, very delicate, but we have to think well and take the right decision!

      Delete
  6. Agree *_*

    Happy weekend,

    Nicole

    www.nicoleta.me

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Nicoleta!
      Happy week-end to you too! (it's almost week-end :-) )

      Delete
  7. Ma infioara subiectul asta indiferent ca e vorba de o femeie ce s-a saturat sa toarne copii si nu accepta alta solutie datorita barbatului si invocand banii... sau ca nu e momentul. Accidente se intampla si m-as ingrozi sa fiu in postura de a avorta din moment ce nu am voie sa raman insarcinata cu tijele pe coloana.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asa e, accidente se intampla, dar cum am scris si mai sus, exista situatii in care avortul este acceptat...pe motiv de boala, ca pune in pericol viitoarea mamica.

      O zi buna, Miha!

      Delete
  8. Impresionanta povestea, poate fi luata drept o buna pilda!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asa e Teo. Eu exact asa am luat aceasta poveste!
      Mersi de vizita si feed-back!

      Claudia

      Delete
  9. Este un subiect tare delicat avortul. Cred ca orice femeie care se gandeste la un avort ar trebui sa le cunoasca pe acele femei care incearca ani la rand sa ramana insarcinate si nu reusesc, poate asa ar intele ca un bebe in burtica este o binecuvantare si ca sunt norocoasa ca pot avea un copil in viata lor. (exclud bineinteles cazurile unde avortul este necesar din motive medicale sau alte ratiuni logice, dar dificultatea de a creste un copil este doar un pretext, dupa parerea mea)

    ReplyDelete
  10. so beautiful!i love your blog and your posts if you want we can follow each other on Facebook! let me know.kiss Mia
    www.myab.me

    ReplyDelete