Sunday, June 1, 2014

New rules! Reguli noi

My dear friends,
Finding out that I'm pregnant, I had to make some changes in my life.
Even if I had a healthy diet before to be pregnant, I had to pay more attention on what I eat, what I drink, what beauty products or perfumes I use in order to not harm my little bundle of joy.
So, regarding my perfumes and care skin, I've changed them with Yves Roche products, because I know that they use only natural extracts without parabens ( Parabens are widely used as preservatives by cosmetic and pharmaceutical industries and lately the doctors discovered that is a tide connection between parabens and cancer. Even so, they are still used, because they are cheap preservatives )

For the beginning I ordered from Yves Roche Purple Lilac eau de toillete, which has fantastic fresh floral notes and it last on the skin for a long time.My fragrance come in a purple 100 ml flacon.

I read that it was created by Annick Menardo perfumer of the house of Firmenich and was presented by Yves Roche in their spring collection of April 2012.
For being  their new client I've receive a bonus, another 100 flacon of Purple Lilac eau de toillete :) and I was so happy, because I really like it!

I also ordered a Apricot Fruity Scrub and I have to say that after I used it, my face looked so fresh and had a yammy smell. I even convince my hubby to try it, but that was it, because according to him..this is not a manly thing :-P.
Apricot Fruity Scrub is also paraben free, so I'm happy that even if I'm pregnant, I can use care and cosmetic products.

Posting this article I didn't intend to make publicity to Yves Roche, I've just wanted to share with you the fact that there still are products based on natural extracts. 
If you can recommend me other natural beauty product, please feel free to write me!
Thank you for stopping by!

Have a great Sunday!!
Claudia
***
Dragile mele prietene,
Afland ca sunt insarcinata a trebuit sa fac unele schimbari in stilul meu de viata.
Desi am avut un regim alimentar sanatos inainte de a ramane insarcinata, am fost, totusi, nevoita sa  fiu mult mai atenta in ceea ce priveste alimentatia, produsele de infrumusetare, parfumurile pe care le folosesc pentru a nu pune in pericol bebe-ul.
Prin urmare, parfumurile si produsele de ingrijire a pielii folosite de obicei le-am schimbat cu cele de la Yves Roche, pentru simplu motiv ca acestea contin extracte naturale si din compozitia lor lipsesc parabenii ( parabenii sunt conservanti folositi in industria cosmeticelor, precum si in cea farmaceutica, iar de curand s-a descoperit faptul ca exista o stransa legatura intre acestia si cancer. Chiar si asa, parabenii sunt in continuare folositi, deoarece sunt conservanti ieftini mai multe informatii aici ).
Pentru inceput, am comandat de la Yves Roche, apa de toaleta Purple Lilac ( Lilas Mauve) 100 ml, care are note intense florale. Este un parfum fresh si rezista mult timp pe piele. Este creat de Annick Menardo si a fost prezentat in colectia de primavara din 2012 de cei de la Yves Roche.

Fiind client nou, am mai primit un flacon de apa de toaleta bonus :) si am fost foarte incantata, pentru ca imi chiar place.
De asemenea, am mai comandat un Gomaj cu extract din samburi de caisa- Apricot Fruity Scrub, iar dupa ce am folosit gomajul, fata mea arata foarte proaspata si avea un miros delicios de caisa, care l-a convins si pe sotul meu s-o incerce o data si atat, pentru ca gomajul nu e un lucru barbatesc :)).
Acest produs nu contine parabeni si ma bucur ca desi insarcinata fiind, reusesc sa gasesc produse cosmetice si parfumuri realizate din extracte naturale.
Postand acest articol, nu am intentionat sa fac reclama celor de la Yves Roche, am vrut doar sa va impartasesc faptul ca exista si produse fara parabeni, produse  bazate pe compusi naturali.
Daca poti sa-mi recomanzi alte produse cosmetice si de ingrijire, naturale, te rog s-o faci intr-un commet.
Va multumesc pentru vizita!

Sa aveti o duminica placuta!!!
Claudia





13 comments:

  1. Foarte mult imi place Claudia, ma bucur ca ai inceput acest blog. Sunt foarte curioasa de viitoarele tale postari si sper sa ne mai surprinzi si cu niste retete delicioase si sanatoase!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc pentru sustinere Andrea!
      O sa-mi dau silinta sa gasesc subiecte interesante!
      Pupici!

      Delete
  2. Sa fiti sanatosi! Toti trei! :)
    Eheee... Un copil ne schimba serios stilul de viata! :) Nu am incercat aceste produse dar sunt convinsa ca nu pot fi altfel decat bune.
    Zile fericite va doresc!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Draga mea Diana,
      E foarte adevarat ca un copil ne schimba perspectivele, ne schimba viata!
      Cand ai ocazia, incearca-le, ca sunt de calitatea. Nu sunt reprezentant, dar sunt asa incantata ca am gasit ceva ce pot folosi si eu :).
      O dupa-amiaza excelenta sa ai!
      Pupici!

      Delete
  3. O ce veste si in ce zi ne-ai spus, felicitari si calde imbratisari! O sarcina usoara iti doresc!
    Pentru scrub poti folosi malai, zat de cafea in amestec cu gelul de dus preferat, pentru hidratare uleiuri naturale: jojoba, cocos, etc.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc pentru urari :)!
      Nu stiam de aceasta reteta de scrub natural! Multumesc mult Mihaela!

      Delete
  4. Draga mea, draga!
    Asa cum ziceam, am descoperit blogul cu bebelul! :))
    Eu una nu sunt "fan" Yves Roche. De ce? Sincera sa fiu nu stiu, poate ptr ca ne inunda cu reclame pe posta si cum uneori vin toate asa la gramada, ma dezgusta! Nu zic, poate ca este o firma buna si ideea asta sta doar între urechile mele! :))
    pupici si abia astept sa te vad cu junior în brate! >:d<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nici eu nu am fost o mare fana a acestei firme, tot din cauza reclamelor, dar si a preturilor putin mai mari.
      Dar din dorinta de a duce o viata cat mai sanatoasa pentru bebe, am spart ghetata si le-am achizitionat.
      Doamne ajuta, sa vina pe lume juniorul sanatos si cu multe bucurii!

      Delete
    2. Si? Noutati......:)))))
      L-ai vazut? Abia astept sa-l vad si eu!
      Va pup! :))

      Delete
  5. Hi Charlotte! Interesting Products ,Purple Lilac sound s great :)
    i´m a new Follower :))

    big Hugs

    ReplyDelete
  6. Ooo, un blog nou *__*

    Multa bafta, draga Claudia <333

    Happy weekend,

    Nicole

    www.nicoleta.me

    ReplyDelete
  7. Looks really good!
    What about following each other? Just let me know!
    xx
    Sarah

    ReplyDelete
  8. pai eu iti recomand cu tarie untul de cocos, il poti folosi si pentru par, pentru corp, ca demachiant, o groaza de chestii poti face cu el, este ieftin, miroase bine si natural!

    ReplyDelete