Tuesday, June 24, 2014

Choosing the name/ Alegerea numelui

Hello dears!
Time is passing away very fast and we have to choose a name for our little baby.
Even if we have some ideas ( Nicholas, David, Luca or Stephan), I'm thinking over and over again if it's good for my baby.
I read in magazines that when you'll see the baby you'll know it, but I want to be prepare, to have backup names, in case the names I was thinking of  don't suits to my little bundle of joy.
So please feel free to give me some ideas of baby-boy's name.
Thank you very much!
Claudia

Buna dragelor!
Timpul trece repede si trebuie sa alegem un nume pentru bebeul nostru.
Desi avem unele idei (Nicholas, David, Luca, Stefan) in ceea ce priveste numele micutului, ma gandesc daca sunt potrivite pentru baietelul meu.
Am citit in multe reviste ca , in momentul in care iti vezi bebelusul vei stii exact cum sa-l numesti, dar totusi vreau sa fiu pregatita cu nume de rezerva, in cazul in care numele de pe lista noastra nu se potriveste minunii noastre.
Prin urmare, va rog sa va simtiti libere sa-mi dati cateva sugestii de nume de baietei.
Multumesc mult!
Claudia

14 comments:

  1. sigur vei simti la un moment dat cum trebuie sa-l numesti! eu asa am patit, vroiam musai sa o cheme Marina si in momentul nasterii m-am sucit si a ramas Monica :)

    ReplyDelete
  2. Bebelusul din filmulet e... delicios! :)) Asa pofta de râs inseamna pofta de viata!
    Intre numele la care v-ati gandit mie imi plac David si Nicholas. Imi place si prenumele Paul - poate pentru ca toti barbatii pe care-i stiu cu acest prenume sunt oameni excelenti. :) Si prenumele Armand imi place.
    Sa fiti sanatosi!
    Zile fericite va doresc, cu drag!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asa e Diana! Bebelusul din filmulet e un simpatic!
      Multumesc mult pentru sugestiile date! Sunt de mare ajutor!
      Te pupam si sa ai o dupa-amiaza placuta!

      Delete
  3. Eu ti-am povestit cum am procedat cand a venit vorba de alegerea numelui. Stiu ca nu este usor sa alegi, sunt atatea nume frumoase si alegerea este extrem de grea. Mai aveti putin timp asa ca sunt sigura ca veti gasii numele potrivit inainte sa nasti!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asa e ! Mai avem putin timp si probabil ca in momentul in care o sa-l vedem, o sa stim ce nume i se potriveste mai mult.
      Pupici!

      Delete
  4. Hello!
    E super bebelusul din filmulet, oricum toti bebeii sunt tare dragalasi si scumpi. Mie imi plac ca nume david, nicholas si matei, dar e alegerea voastra. O sa stiti voi la momentul potrivit :)
    Pupici la toti trei :-* :-* :-*
    Ioana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mersi Ioana pentru sugestii!
      Asa e, vom stii cu certitudine cand o sa-l vedem pentru intaia oara.
      Va pupam si noi!

      Delete
  5. Vlad a fost primul nume care mi-a venit in minte, puteti face un bol in care sa puneti biletele cu numele preferate, asta pentru a le tine evidenta, a nu uita dar si daca va plac in aceeasi masura poate sa va usureze alegerea.
    Sa fie sanatos!

    ReplyDelete
  6. Imi place mult Nicholas, dar toate patru sunt frumoase. Cand ii vei vedea chipul sigur vei simti ce trebuie sa alegi!
    La noi a durat destul de mult sa ne decidem si am ales doua nume, ca sa aiba un nume "principal", dar si un nume de sfant care sa il ocroteasca.

    ReplyDelete